Welkom

STEM! Op wie? Op Bas! Bas is onze alleskunner en een grote vriend van vele kinderen en volwassen die bij ons op de manege rijden.

Stemmen is heel simpel!

Download de penny app, ga naar Liefste Manegepony 2014 en STEM op Bas.
Maak kans op één van de strandritten, springlessen of een fotoshoot met jouw favoriet van de manege, door een manier te verzinnen om de meeste stemmen te werven. Doe je met ons mee? Laat zien hoe creatief je bent!

Welkom op de website van Manege de Zwaanhoek. Gelegen tussen Vlissingen en Zoutelande op 2 km van het dorp Koudekerke ligt het dorpje Dishoek en de manege.

 

De manege ligt aan een natuurgebied van meer dan 100 hectare  en op 300 meter van het strand. De ingang van het ruiterpad is tegenover de manege, dus we hoeven met de paarden niet langs de weg te rijden.

Manege de Zwaanhoek | Kouderkerke | Zeeland

Het is maar 5 minuten stappen door het natuurgebied en de duinen om bij het strand te komen.
 
Bij manege de Zwaanhoek zijn er rijlessen vanaf 5 jaar.
Natuurlijk wordt er ook les gegeven aan volwassenen. Zowel beginnende als gevorderde ruiters zijn bij ons op het juiste adres. Ook voor springlessen ben je van harte welkom.

 

Manege de Zwaanhoek | Kouderkerke | ZeelandMaar we doen meer dan alleen maar lesgeven.

We beschikken over twee buitenbakken en een binnenbak. Voor de pensionklanten en de zomerstalling is de omgeving van de manege voor zowel paard als ruiter heerlijk! . Niet alleen om langs het strand, door het bos en de duinen te rijden maar voor de paarden is er ook ruime weidegang mogelijk.