Welkom

Bedankt voor de stemmen! Bas mag naar Horse Event op 13 september. Wil je mee? Dat kan, geef je op via de mail (info@dezwaanhoek.nl) of tijdens de les, bij te veel deelnemers gaan we loten. De kosten voor zaterdag 13 september zijn €10,00 per persoon.Welkom op de website van Manege de Zwaanhoek. Gelegen tussen Vlissingen en Zoutelande op 2 km van het dorp Koudekerke ligt het dorpje Dishoek en de manege.

De manege ligt aan een natuurgebied van meer dan 100 hectare  en op 300 meter van het strand. De ingang van het ruiterpad is tegenover de manege, dus we hoeven met de paarden niet langs de weg te rijden.

Manege de Zwaanhoek | Kouderkerke | Zeeland

Het is maar 5 minuten stappen door het natuurgebied en de duinen om bij het strand te komen.
 
Bij manege de Zwaanhoek zijn er rijlessen vanaf 5 jaar.
Natuurlijk wordt er ook les gegeven aan volwassenen. Zowel beginnende als gevorderde ruiters zijn bij ons op het juiste adres. Ook voor springlessen ben je van harte welkom.

 

Manege de Zwaanhoek | Kouderkerke | ZeelandMaar we doen meer dan alleen maar lesgeven.

We beschikken over twee buitenbakken en een binnenbak. Voor de pensionklanten en de zomerstalling is de omgeving van de manege voor zowel paard als ruiter heerlijk! . Niet alleen om langs het strand, door het bos en de duinen te rijden maar voor de paarden is er ook ruime weidegang mogelijk.