Over Manege de Zwaanhoek

Echt familiebedrijf sinds 1969

Manege de zwaanhoek is in 1969 opgericht door mvr. Delfos, ook wel Oma Miep genoemd. Mevrouw Delfos is al heel wat jaartjes met pensioen, maar woont op haar oude dag nog wel op de manege. Ondertussen zijn we een succesvol familiebedrijf in het rustige maar prachtige Zeeuwse Dishoek.

Gezellige manege op een toplocatie in Zeeland

Vanaf 1984 is de manege gevestigd op de prachtige locatie met het bos en het strand letterlijk voor de deur. De manege ligt aan een natuurgebied, dit 7 kilometer lange natuurgebied begint bij het Nollebos in Vlissingen en gaat langs de duinen naar Zoutelande.

De ingang van het ruiterpad is tegenover de manege, dus we hoeven met de paarden niet langs de weg te rijden. Het is 10 minuten stappen door het natuurgebied en de duinen om bij het strand te komen.

Manege met meerdere mogelijkheden

De manege biedt een grote verscheidenheid van lessen aan, evenals vele andere activiteiten. Er zijn pensionstallen voor eigen paarden, ponykampen en vakantiestalling.

We hebben ongeveer 25 manege pony’s in alle soorten en maten. Een deel van de manege pony’s is zelfs bij ons geboren. Zoals Irming, zij is in het voorjaar van 1988 bij ons geboren.

Maar we hebben nog meer…

We beschikken over een buitenbak en een binnenbak. We hebben een gezellige kantine en mooie binnen en buitenboxen.

In een vriendelijke, familie-georiënteerde, no-nonsense sfeer, is de familie van Loon erg trots om je welkom te heten op hun manege!