Paardrijlessen bij Manege de Zwaanhoek

Voor kinderen vanaf 5 jaar

Op Manege de Zwaanhoek is iedereen van harte welkom om paardrijlessen te volgen. We hebben een unieke locatie in Zeeland. De manege ligt op slechts 300 meter van het strand en in een mooi natuurgebied van 100 hectare. Tegenover de manege is een ruiterpad dat direct naar het strand loopt.

Paardrijlessen voor zowel beginners als gevorderden

We bieden meerdere soorten paardrijlessen aan. Zo bieden wij voor kinderen, tieners en volwassenen lessen aan voor zowel gevorderden als beginners. De beginnerslessen bestaan uit maximaal 8 personen. We geven manegelessen en springlessen. Ook kunnen toeristen bij ons terecht voor een leuke leerzame les!

Veel verschillende paarden en pony’s

We hebben veel verschillende paarden en pony’s waar je op kunt rijden tijdens de lessen. Doordat we veel paarden en pony’s hebben, is er altijd wel een geschikte match te vinden!

Paardrijlessen van gediplomeerde instructeurs

Al de paardrijlessen bij Manege de Zwaanhoek worden door gediplomeerde instructeurs uitgevoerd. De professionele instructeurs kunnen je het paardrijden uitstekend aanleren.

Is paardrijden iets voor jou?

Ben je er nog niet helemaal uit of paardrijden iets voor jou is? Kom eens een keertje langs bij Manege de Zwaanhoek of neem een proefles. Wil je meer informatie over een proefles? Neem gerust eens contact met ons op.