Springlessen op de manege

Springlessen voor jong en oud!

Wil jij ook je eerste stappen zetten als springruiter of ben je toe aan nieuwe uitdaging? Dan zijn springlessen misschien wel iets voor jou! Deze lessen zijn voor iedereen van jong tot oud. Dressuurlessen zijn de basis, daarom kun je alleen deelnemen aan de springlessen in combinatie met de dressuurlessen.

Iedere maandag springlessen

De springlessen worden gegeven op maandag aan het einde van de middag, begin van de avond. Om mee te kunnen doen aan de springlessen moet je wel al wat rijervaring hebben. We hebben een aantal manege pony’s en paarden die gek zijn op springen, andere zijn iets minder ervaren. Natuurlijk kun je meerijden op je eigen pony of paard.

Springwedstrijden

De ruiters die aan de springlessen deelnemen kunnen ook deelnemen aan de leuke en leerzame springwedstrijden. Deze wedstrijden worden een aantal keer per jaar gehouden. 

Kosten van springlessen bij Manege de Zwaanhoek

Je kan kiezen om losse lessen te nemen of een 10-rittenkaart. De kosten voor een losse les is €17,00 een 10 rittenkaart is €125,00. Je kan kiezen voor een 10-rittenkaart als je iedere week of om de week springt.

Meer informatie of jezelf opgeven?

Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul ons contactformulier in!