Lessen voor toeristen

Paardrijles aan de Zeeuwse kust

Heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie en uzelf of de kinderen vanaf 5 jaar verrassen met een paardrijles? Dat kan bij Manege de Zwaanhoek.

Paardrijlessen op het juiste niveau

De lessen proberen wij zoveel mogelijk op niveau in te delen. We hebben daarvoor betrouwbare pony's en ervaren instructrices die je graag de kneepjes van het vak leren. De lessen duren altijd een uur.

Lessen voor beginners en gevorderden

Voor beginners en gevorderden zijn er veel verschillende paarden en pony’s zodat er altijd wel een geschikte ‘match’ te vinden is! Ook worden er springlessen gegeven. Bent u een gevorderde ruiter, dan hebben wij voor u misschien ook wel een strandrit. Bent u zwaarder dan 95 kg., dan moeten we u helaas teleurstellen.

Boswandeling voor kinderen vanaf 2 jaar

Wij organiseren ook boswandelingen met de pony's voor kinderen vanaf 2 jaar oud, dit is voor de beginnende ruiters. Zij worden vastgehouden door een begeleidier. De wandelingen zijn ±30 minuten door ons prachtige natuurgebied. De kinderen kunnen bij ons een cap lenen. Voor meer informatie of een reservering zijn te maken via de mail. 

Paardrijlessen voor kinderen vanaf 5 jaar

Wij geven lessen aan kinderen vanaf 5 jaar oud, zowel aan beginners als gevorderde. Het is mogelijk om een losse les te nemen. Wij bieden ook een 10 rittenkaart aan, deze mag ook opgereden worden door 2 personen.

Lessen bij de Zwaanhoek voor tieners en volwassenen

Voor tieners en volwassenen zijn er ook gevorderdenlessen. Onze leuke manege pony’s en paarden worden ingezet tijdens de kleinschalige lessen, waar de nadruk ligt op het leren van een degelijke basis en het hebben van plezier. Diverse gediplomeerde instructeurs zijn aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Veiligheid tijdens de lessen

Het is verplicht een veiligheidscap te dragen, deze kunt u bij ons lenen. Wij begrijpen dat niet iedereen een hele paardrij-outfit heeft, het rijden met smalle laarzen is ook toegestaan. Heeft u deze niet? Misschien hebben wij in onze verzamelbak wel uw maat erbij zitten.

Kosten van een les bij Manege de Zwaanhoek:

Een losse les is €20,00. Een 10-rittenkaart is €185,00, deze mag ook door 2 personen opgereden worden en is 3 maanden geldig.

Paardrijlessen voor toeristen wanneer:

  • maandagmiddag

  • woensdagmiddag

  • vrijdagmiddag

  • zaterdagochtend

De precieze tijd hoort u tijdens de reservering.

Wilt u graag paardrijlessen nemen met een eigen groep, dat is mogelijk van 6 personen. In de maanden juli en augustus is dat alleen mogelijk op bovenstaande dagen.

Pinnen is bij ons niet mogelijk.