Vakantiestalling in Zeeland

Neem uw paard mee op vakantie naar de Zeeuwse kust

Hoe heerlijk is het om met je paard op vakantie te gaan naar Zeeland? Manege de Zwaanhoek in Koudekerke beschikt over alle faciliteiten en locatie om deze droom in vervulling te laten gaan! Wij bieden u vakantiestallingen aan in Zeeland zodat u en uw paard kunnen genieten van de prachtige Zeeuwse omgeving!

De manege ligt op slechts 300 meter afstand van het strand

Manege de Zwaanhoek kent de ideale locatie voor mooie strandritten over de Zeeuwse stranden en tochten door een mooi natuurgebied. Aan de overkant van de manege ligt een ruiterpad zodat u niet met de paarden over de openbare weg hoeft. Rijden over de mooie Zeeuwse stranden, door het zeewater galopperen, genieten van de mooie duinen en rijden door het prachtige bos. De ruiterroutes zijn van Vlissingen tot Zoutelande, zowel door het bos als over het strand. Je kan ook een mooi uitstapje maken naar Biggekerke. Paardrijden op rustige en veilige ruiterpaarden is bij ons mogelijk.

Doordat Manege de Zwaanhoek dicht aan de Zeeuwse kust ligt, heeft u geen last van dazen of horzels tijdens het rijden op uw paard in de omgeving en op stal.

Stal uw paard in onze speciale vakantiestallingen

We hebben speciale vakantiestallingen waar u uw paarden kunt stallen. Deze vakantiestallingen bestaan uit ruime en veilige boxen van 3 x 3 meter. Het paard kan iedere dag naar buiten. De stallen worden ook iedere dag opgestrooid.

Binnen- en buitenboxen bij Manege de Zwaanhoek

Wij bieden de mogelijkheid aan van een nette en schone binnenbox. De paarden kunnen enkele uren per dag in een grote paddock staan, gebruik maken van de Zeeuwse wei is niet mogelijk. Er mag natuurlijk gebruik gemaakt worden van de binnen- en buitenbak, buitenom de lesuren. De trailer of veewagen mag kosteloos op het terrein van Manege de Zwaanhoek in Zeeland blijven staan.

{Fotoalbum}

Kosten voor vakantiestalling van uw paard bij onze manege

Kosten vakantiestalling bij Manege de Zwaanhoek: €28,50 per dag. De prijs van een vakantiestalling is op basis van halfpension, incl. 2x per dag hooi en een goed gevulde box met stro. We voeren 2x per dag krachtvoer, het meegenomen krachtvoer kunnen wij voeren wanneer het in afgesloten bakjes voor de box klaar staat, en 2x per dag ruwvoer. Het voeren van een 3de keer ruwvoer is mogelijk, de kosten hiervan zijn €4,50 per dag. Wij zijn aangesloten bij de veilige manege, rijden met cap is verplicht.

Vakantiestallingen zijn het hele jaar door beschikbaar

Vakantiestalling in Zeeland is bij Manage de Zwaanhoek het hele jaar mogelijk, zolang er boxen beschikbaar zijn. Rijden op het strand kan ook het hele jaar. Van 1 mei t/m 15 september zijn er wel strandtijden, van 19:00 tot 10:00 mogen we genieten van het strand.

Aan het einde van de vakantie zijn zowel u als uw paard heerlijk uitgerust!

Meer informatie over vakantiestallingen voor uw paard in Zeeland?

Wilt u meer informatie over een vakantiestalling in Zeeland bij Manege de Zwaanhoek? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier!