Strandritten bij Manege de Zwaanhoek

Manege op een prachtige locatie in Zeeland

Door de ideale locatie van Manege de Zwaanhoek maken we veel strandritten. Manege de Zwaanhoek is een mooie manege in Zeeland op een prachtige locatie aan de voet van de Walcherse duinen. Het ruiterpad dat tegenover de manege is, loopt recht door een natuurgebied naar het strand. We hoeven niet over de openbare weg, wat wel zo veilig is. Binnen 10 minuten kunnen we op het strand staan. Een leuke manege zo dicht bij het strand vind je nergens!

Strandritten over het strand, de duinen en door een natuurgebied

Het hele jaar door hebben we toegang tot het strand en kunnen we mooie strandritten maken vanaf Manege de Zwaanhoek. Een strandrit duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. We beginnen de strandrit met een groep ruiters vanaf de manege. De strandrit gaat door de duinen, het bos en natuurlijk het strand. Op het strand zelf gaan we ook met de paarden door de zee. Een geweldige ervaring voor iedere ruiter!

Veiligheid en welzijn voor de ruiters en de paarden

Tijdens de strandritten over het Zeeuwse strand en door de mooie duinen. Enige ervaring is dan ook een vereiste voor de veiligheid en het welzijn van zowel de ruiters als de paarden.

Privé strandritten vanaf Manege de Zwaanhoek

Het is ook mogelijk om in het voor- en naseizoen een privé strandrit aan te vragen. Tijdens een privé strandrit kunnen we rekening houden met speciale wensen. Ook bij de privé strandritten is ervaring van de ruiter een vereiste. Het aanvragen van een privé strandrit kan via onze contactpagina.

Kosten van een privéstrandrit

De kosten voor een privestrandritrit van 2 á 2,5 uur zijn:

  • 1 of 2 personen: €200,00 totaal
  • 3 personen: €235,00
  • In de maanden juli en augustus een meerprijs van €75,00

Voor iedere extra persoon €75,00. Vanaf 8 personen, voor een besloten groep, geldt het normale tarief van €50,00 per persoon, met een eenmalig een toeslag van €70,00. m.u.v het hoogseizoen.

De kosten voor een privestrandritrit van 1,5 uur zijn:

  • 1 of 2 personen: €150,00 totaal
  • 3 personen: €180,00
  • in de maanden juli en augustus een meerprijs van €50,00

Voor iedere extra persoon €50,00. Vanaf voor 8 personen, voor een besloten groep, geldt het normale tarief van €35,00 per persoon, met een eenmalig een toeslag van €50,00. m.u.v het hoogseizoen,

De kosten van een strandrit

 LedenNiet leden
Strandrit 1,5 uur € 27,50 € 35,00
Strandrit 2 tot 2,5 uur € 40,00 € 50,00

Tijden en data van de strandritten

Tijden en data 2018

 Kosten strandrit 1,5 uur €35,00. Kosten strandrit 2/2,5 uur €50,00

Najaar 2018
 Prive strandritten op aanvraag, het kan zijn dat hier geen ruimte voor is.  

 Vanaf 15 september zijn de strandtijden vrij.

We rijden met een minimum aantal van 6 deelnemers

Strandritten worden gereden met een minimum van 6 deelnemers.
december  zaterdag 1 december middag 1,5 uur
Zaterdag 8 december middag 1,5 uur
zaterdag 22 december middag 1,5 uur
woensdag 26 december (2de kerst ochtend 1,5 uur
vrijdag 28 december middag  1,5 uur
I.v.m. het vuurwerk rijden we t/m 3 januari geen strandritten, ook niet op aanvraag.

Meer informatie over strandritten in Zeeland of jezelf opgeven?

Wil je meer informatie ontvangen over strandritten in Zeeland of jezelf opgeven voor een mooie strandrit? Meer informatie aanvragen kan via onderstaand formulier. Wil je jezelf opgeven? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deelname is op eigen risico, voor de veiligheid worden alle ruiters beoordeeld voordat we op pad gaan. Mocht bij de beoordeling blijken dat het beter is vanwege je eigen veiligheid of de veiligheid van de groep om niet mee te gaan, krijg je GEEN geld terug. Het dragen van een veiligheidscap en rijlaarzen of chaps met jophers is verplicht.