Paardrijlessen op Manege de Zwaanhoek

Lessen voor beginners en gevorderden

Op Manege de Zwaanhoek is iedereen van harte welkom om paardrijles te komen volgen. Voor wie wil kennismaken met de paardensport hebben wij beginnerslessen. We hebben lessen voor kinderen vanaf 5 jaar, ook volwassenen die willen leren paardrijden zijn van harte welkom. We hebben daarvoor betrouwbare pony's en ervaren instructrices die je graag de kneepjes van het vak leren.

Paardrijlessen voor tieners en volwassenen

Voor tieners en volwassenen zijn er ook gevorderdenlessen. Onze leuke manege pony’s en paarden worden ingezet tijdens de kleinschalige lessen, waar de nadruk ligt op het leren van een degelijke basis en het hebben van plezier. Diverse gediplomeerde instructeurs zijn aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Voor beginners en gevorderden zijn er veel verschillende paarden en pony’s zodat er altijd wel een geschikte ‘match’ te vinden is! Ook worden er springlessen gegeven. Je kunt ook met je eigen paard of pony meerijden in de paardrijlessen.

Veel afwisseling tijdens de paardrijlessen

De lessen duren altijd een uur. Als je in een gevorderd uur rijdt, moet je meestal zelf je paard of pony opzadelen en soms ook uit de wei halen, dus op tijd aanwezig zijn geeft extra rust en plezier. We rijden normaal in de bak dressuur, maar soms wordt er ook gesprongen, maken we een fijne bosrit of doen we spelletjes. Er is dus voldoende afwisseling.

Springlessen en dressuur

We geven ook dressuur en springlessen. Er zijn regelmatig gezellige onderlinge wedstrijden waar behalve om de dagprijzen ook gestreden wordt om het jaarlijkse dressuur en spring kampioenschap! Een proefles is niet gratis, deze les is eenmalig €20,00 of dit is de eerste les van de maandelijkse of de kwartaal betaling. Wil je graag weten of paardrijden iets voor jou is? Je bent van harte welkom voor een proefles!

Afmelden

Bij afwezigheid dient er minimaal 24 uur van tevoren afgemeld te worden. Dit kan telefonisch of per mail. Wanneer er 24 uur van tevoren afgemeld is, kan de les worden ingehaald. Inhaallessen zijn 3 maanden geldig. 

Prijzen voor de lessen bij manege de Zwaanhoek

 Prijzen 2021

(pijzen onder voorbehoud)
kinderen tot 18 jaar kwartaal

€14,81 per les. €192,50 per kwartaal (13x)

volwassenen kwartaal €14,81 per les. €192,50 per kwartaal (13x)
springles 10 rittenkaart

€ 15,00 per les. €150,00 per kaart.

springles losse les

1 les of €15,00

10 rittenkaart vaste les*  5 maanden geldig

€19,20 per les. €192,00 per kaart

10 rittenkaart eigen paard 5 maanden geldig €11,50 per les. €115,00 per kaart.
Lessen eigenpaard  

€ 11,54 per les. € 150,00 per kwartaal (13x)

     

Meer informatie of jezelf opgeven voor paardrijlessen?

Voor meer informatie kunt u ons bellen, mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contactformulier invullen.