Volpension bij Manege de Zwaanhoek

Wij nemen de gehele verzorging uit handen

Paarden grazen graag in de frisse buitenlucht. In de zomerperiode zetten wij de paarden in de weide zodat de paarden kunnen grazen. We hebben een eigen ruime weide waar de paarden kunnen grazen. Al de pensionpaarden staan in deze wei zodat er genoeg contact is met soortgenoten. Volpension bij Manege de Zwaanhoek betekend dat de paarden in de ochtend naar buiten worden gebracht in de zomer, in de winter staan de paarden een dagdeel buiten in de paddock. Wij zorgen dat de paarden aan het einde van de dag weer binnen staan.

Dagelijkse verzorging bij onze manege

Wij zorgen ervoor dat je paard voldoende ruwvoer (standaard 2 keer per dag, 3de keer is mogelijk in overleg) krijgt en nergens aan te kort komt. Ook houden wij je paard nauwlettend in de gaten. We hebben goed contact met de dierenarts, die we na overleg met de eigenaar, altijd kunnen inschakelen voor advies of hulp. Wanneer je paard ziek is en je zelf niet aanwezig kunt zijn, zorgen wij dat alles geregeld wordt. We kunnen ook de hoefsmid regelen wanneer dit nodig is.

Ontwormingsschema onder begeleiding van een dierenarts

Mocht het paard last hebben van wormen, kunnen wij u hier goed bij helpen. Wij hebben een strak ontwormings schema dat door ons uitgevoerd wordt onder begeleiding en met advies van de dierenarts.

Volpension betekend dus dat jij geniet van het rijden en wij al de andere zaken op ons nemen!

De prijzen van een volpension bij Manege de Zwaanhoek vanaf januari 2023

 Prijs p/m
Stalling pony zonder les € 250
Stalling pony met les € 300
Stalling paard zonder les € 285
Stalling paard les € 335
 
Buitenboxen   
Stalling pony/paard zonder les € 320
Stalling pony/paard met les € 370
   
Extra voer per keer  
Hooi/kuil € 30
Extra stro per maand € 85,00
   
kast per jaar € 80

Meer informatie over een volpension bij Manege de Zwaanhoek?

Wilt u meer informatie ontvangen over een volpension bij de leukste manege van Zeeland? Neem gerust contact met ons op! Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.